P.A.G. Girardin

EVP CEVA Logistics Benelux

“Kort na de start-up van een nieuwe activiteit in Vatry, Frankrijk, voor een farmaceutische site, liep de organisatie vast tussen het opzetten en management van de operatie en het beheren van de klantrelatie…

De rol van Wil was structuur en rust te brengen in de organisatie…. de klant moest haar vertrouwen in CEVA weer opbouwen. Wil heeft een brug gebouwd tussen de verwachtingen van de klant en de capaciteit van de organisatie en is in staat geweest de communicatie te herstellen.

Ook heeft Wil het team geholpen met het terugbrengen van structuur in hun implementatieplan… Door de coaching van Wil heeft iedereen weer zijn/haar plek gevonden en is de organisatie veel beter gaan lopen.

In minder dan een maand begon de organisatie weer haar referentiepunten te vinden en soepeler te lopen. Na twee maanden was de organisatie op de site zo volwassen geworden dat de inzet van Wil op fulltime basis niet meer nodig was. De focus van de derde en vierde maand was ondersteuning aan individuele leden van het operationele team. Tijdens deze periode is de operatie veel efficiënter geworden en op een hoger kwaliteitsniveau gekomen. Tegelijkertijd kreeg de klant meer vertrouwen in het locale team en in CEVA in het algemeen…..

Mocht het in de toekomst nodig zijn, zou ik Wil Jansen zeker weer inzetten binnen CEVA.”