Persoonlijke coach in bedrijfssituatie

Diverse leidinggevenden en directeuren vanuit verschillende sectoren hebben Geelhoedt & Jansen gevraagd om hen de klankborden of te begeleiden in algemene zin of in specifieke situaties.

Hier volgen een paar voorbeelden:

Manager fabriek Automotive Industrie

Manager van een grote automotive fabriek is zoekende naar de manier waarop hij met zijn managementteam  het draagvlak kan creëren om een aantal ingrijpende personele veranderingen gerealiseerd te krijgen. Hij wil kunnen beoordelen welke managementstijl het beste resultaat gaat leveren zonder dat hij zichzelf volledig moet wegcijferen.
 

Directeur van een bedrijf in de gehandicaptentransportmiddelen

Recent benoemde directeur is betrokken bij aanpassingen in zijn bedrijfsvoering en heeft daar de OR bij nodig. Hij heeft daar geen ervaring mee en zoekt hulp om het proces van maken van adviesaanvragen, instemmingsaanvragen, onderhandelingen voeren en communiceren beter onder de knie te krijgen.
 

Financieel manager van een woningcorporatie

Door een reorganisatie binnen de woningcorporatie wordt hij geacht direct een tiental mensen aan te sturen. Hoewel hij een opleiding “Leidinggeven” heeft gevolgd, heeft hij behoefte om regelmatig te klankborden en zijn doen en laten tegen het licht te houden.
 

Directeur van een metaalbewerkingsbedrijf

Een zoon van een wat oudere directeur neemt de verantwoordelijkheid over het bedrijf van zijn vader over. Omdat het coachingstraject door zijn vader niet naar wens verloopt, zoek hij een klankbord om regelmatig te sparren over de zaken die er lopen.
 

Directeur service bedrijf

Jonge directeur van een service bedrijf heeft regelmatig onderwerpen die hij met een externe wil toetsen. Gesprekken hebben een diversiteit onderwerpen.
 

Meer weten?

Wilt u weten hoe we uw bedrijf kunnen ondersteunen en uw uitdagingen aanpakken? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie en bekijk ook onze diensten:

  • Coachen & Klankborden
  • Project- & Interim-management
  • Advisering & Business planning
  • Verkoop- & marketingoptimalisatie
  • Operational Exellence
  • Familie in bedrijf

Wilt u meer weten over deze case?