Prodynamisch ondernemen

Prodynamisch ondernemen is een leiderschapsfilosofie gericht op waardeontwikkeling op grond van inspiratie, visie en verantwoordelijkheid. Het geeft bedrijven toekomst in wereld waar verandering de norm is. Verandering is overal; in de markt, de technologie, de samenleving, medewerkers, overal.

Met prodynamisch ondernemen bent u altijd klaar voor de toekomst. Hoe ook u in een prodynamische onderneming verandert, vindt u in ons boek “Wat kan mij nou gebeuren?''.

Wij pleiten er dringend voor om ruim op tijd met de toekomst bezig te zijn, namelijk vijf jaar van tevoren: n+5. Die vijf jaar schuift telkens op. Het aanpassen aan verandering is een continu proces. De prodynamische onderneming heeft vijf kenmerken: anticipatievermogen, acceleratievermogen, wendbaarheid, vitaliteit en daadkracht.

Leiders volgen niet

Ze sorteren voor

Strategie gaat al lang niet meer over in beton gegoten marktkeuzes. Er moet kort op de bal gespeeld worden, tactisch en snel. Dus gaat strategie in het vervolg over uw organisatie zelf. Die moet ingericht zijn op anderen telkens een stap voor zijn.

Boek ''Wat kan mij nou gebeuren?''

  • Duurzame waardegroei
  • Concurrentievoordeel

Uw route naar leiderschap in een wereld op drift