Bestel ons boek Wat kan mij nou gebeuren?

Handleiding Prodynamisch Ondernemen

In 2016 genomineerd voor het "Managementboek van het Jaar"

“Wat kan mij nou gebeuren?” is een inspiratieboek dat een fundamenteel andere kijk op organisaties laat zien. In deze tijd staat u misschien morgen voor een nieuwe werkelijkheid. Afzetmarkten, inkoopmarkten, financiële markten, arbeidsmarkten, technologieën, ambities van medewerkers, maatschappelijke opvattingen... niets blijft hetzelfde. Traditionele organisaties missen de aansluiting en vallen af. Dit boek laat zien hoe het anders kan.

Boek vol waardevolle inzichten voor ondernemers

Het boek leert u hoe u de transitie naar houdbaar concurrentievoordeel en duurzame waardegroei maakt. Een praktische handleiding op weg naar prodynamisch ondernemen waarmee u ontwikkelingen vóór bent en uw onderneming naar een leidende positie in de markt loodst. Een must-read voor elke ondernemer die het potentieel van zijn bedrijf maximaal wil benutten en de ambitie heeft om marktleider te worden.

Bestel het boek “Wat kan mij nou gebeuren?” direct online of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.
 

Eric van Arendonk RM

"Een goed boek voor marketeers en eindverantwoordelijken omdat het allemaal wat meer prodynamisch mag worden, om met de woorden van de auteurs te spreken."

Paul Jurriëns, financieel-economisch journalist

''‘Wat kan mij nou gebeuren?’ leert ondernemers hoe ze kunnen overleven door te kiezen voor een Prodynamische Onderneming.''

Bestel via onderstaande formulier ons boek

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen?

Wij staan voor u klaar.